♥ that's my cikarO ♥

Wednesday, 28 August 2013

♥ Borong The Body Shop Cepat !! ♥

ladies !! ladies !! u alls tawu tak ... The Body Shop tengah buat sale sempena Merdeka Day ,, yeayy !! ^_^
sooo ... buat peminat tegar the body shop .... dengan kadar segera ... silalah ... berlari secara marathon ke outlet yang berdekatan ngan u alls before last promotion dowang ... kang tak nyempat beli ... jangan membebel memarahi diri sendiri lantaran dek terleka lambat membeli ... haaa hamek kau ayat aku ... hahahaa ...
haaa gile kau .. 50% off untuk sesetengah perfume yang bau nye besttt ... sampai senget hidung-hidung pakcik makcik abang kakak adik yang bau sebab pakai perfume separuh botol khann .... ~_~  
nak tengok ape je minyak wangi yakni perfume dye yang 50% tuh ?? haaa boleh klik kat sini ...
haaa yang nih gilee nombor dua .. sape peminat tegar Leona Lewis ... boleyh lah dapatkan limited edision stuff nih .... cantik sangat hot stuff nih ... cepat borong sementara still in promotion ^_^ ... klik sini if nak tengok apekah limited stuff tuh ... Leona Lewis Limited Edision 
then yang lain nih adalah lain-lain offer and promotions .. so boleyh la u alls cuci mata sampai berdarah menitik meleleh di pipi sambil tangan mengklik-klik iklan nih .. perghhhh #_#...
yang suke mate tajam memikat hati terpikat ... cantik macam eva taylor swift tu boleyh laaa beli kat sini ... bestt taw this stuff ... ^_^
yang suke menjaga muke serta kecantikan macam eva taylor swift tuh boleyh laa memilih mane2 produk yang memikat hati u ladies ...
yang suke duduk lame-lame dalam bilik air tu .. boleyh sesambil nyanyi then apply this lovely produk yang body u alls ladies ... ^_^
yang minat seaweed .. boleyh la shopping this kind stuff ^_^
yang minat tea tree stuff pom boleyh laa memborong sementara in promotion ..^_^
p/s : sape-sape yang terlebih beli tuh .. jangan susah hati okeyh sebab eva taylor swift sudi terima sambil mendepakan tangan kedua-duanye untuk menerimanye ... weee ^_^

5 comments:

syafiqakarim said...

semalam pergi.tp tak terfikir nak borong. hari ni rasa


pheww.sesal.

Cik Yuyun Nadira said...

uiihh bes nih , nak beli siap2 untuk buat hantaran nanti , ehehehe . tq sis 4 ur information :D

Zyra Roxx said...

mungkin ini masanya utk mencoba perfume bodyshop :D thanks for sharing

Marou Apple Hijau said...

wow..kena pergi ni..
bestnya dapat beli separuh harga


Entri Baru Update : BFF Ke 200

imayuki :D < sayuki's daughter > said...

yeahhhhh :)