♥ that's my cikarO ♥

Tuesday, 20 August 2013

♥Nak cantik dengan DERMAFAL ? ♥

hai hai .. hei hei ... haaa ... cantik nih umum kan .. fitrah manusia sukekan yang cantik rupawan macam eva ... eva pun tak dapat menahan diri dari usaha untuk menjadi cantik faboulous mulos cam eva taylor swift tuh .. ehh taylor swift yang cantik macam eva .. ehh .. nth .. hahahahaha ... ~_~ oke senyap sekejap
eva memang selama nih duk terdengar-dengar yang owang cakap DERMAFAL nih oke lah .. bagus lah .. tapi biaselah ... bile tanye harga ... haaaa ... hamek kaw .. dan-dan jer berlari sepantas laju yang mungkin sambil dibuai angin sepoi-sepoi menampar-menampar pipi gebu untuk balik ke rumah dan "ukur baju di badan sendiri" ... haha .. maksudnye time tuh tengah tak cukup duet larh ... ~_~
then baru- baru nih .. eva ade lah purchased 1 produk nih dari Cik HishOp ... then dapat dua free sample ... satunye adalah free sample dari DERMAFAL ... wahhhhh ... golek atas tilam sampai kehujung terkena dinding pulakk .. then golek-golek lagi .. ~_~ ....
thnks Cik HishOp cOz bagi eva free sampel DERMAFAL 
ade tiga jenis taw DERMAFAL nih ... pink .. yellow and purple .. eva dapat warne purple ... wahhh .. best la try ... coz kat muke dye jadi moist-moist gitu .... terase macam lebih lembap ... then dalam Hishop ade jugak jual DERMAFAL tu ... try la tengok .... eva beli mende lain tapi cite sal DERMAFAL pulakk .. haha ... ~_~ ....... klik kat sini nak pilih and tengok hrga The gOjes Dermafal ,, eva letak pic orange jer .. yang pink ngan yellow tak letak sebab tak pakai ...dowang eva anak tirikan ... #_#



p/s : pakai DERMAFAL boleyh cantik cam taylor swift tak ? ^_^ 
       komen komen yukkk ^_^

6 comments:

Cik YuYu said...

macam best je sbb kulit muke ley jadi moist2 cam moist chocolate cake tu ... hehe tapi kalau mahal tak mampu le ceq ... hihi

boni kacak said...

saya pun nak cuba lah.hehehe. :)

sha my heart said...

wah, nak cantik juga! hehe~

ekin schmidt said...

cantik kalau kulit moist je kan
xnk licin tp kering.

Cik Mun said...

xpernah pkai pulak..hehehe..nnti nak try cubala..

Awie Omar said...

Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html