♥ that's my cikarO ♥

Friday, 16 August 2013

♥ bayi digeget oleh ibu kerana geram ?? ♥

betul lah kate orang .. pompuan nih .. lau ade pakwe .. dye keje nak cite pasal pakwe dye je ... macam dye sowang jelah yang ade pakwe kan ... macam kite nih xde kan ... pulak tu .. kalau dah kawen ... keje nak cite pasal hubby dye jelahh ... macam lah dye sowang je yang kawen ... ade lagi jenis pompuan yang lain nih ... bile dah ade anak ... keje nak cite pasal anak dye jelah ... macam dye sowang je dah ade anak .... ntah hape2 la pompuan nih kan .. tapi reality nye ,, inilah pompuan ... ape ?? what ?? eva tergolong ke tak ?? eeiiiii ... ape larh ... opkoz lah YE !! hua buahahahahaha .. ~_~
motipnyeee ... eva nak cakap yang eva nak cite pasal anak teruna eva satu-satunye nih ..... nak cite memang tak habis larh .... jenuh nak taip cenggitu kan ... so .... eva share jewp pictures anak teruna eva sepanjang raye nih ... suke sangat2 tengok muke dye .... superb comell ,, superb cute ,, ceria and happy je dye .... arghhh ... pendek cite ... suke larh tengok dye ... geram je taw .. isau jugak eva kalau tetibe masuk metro mummy makan anak pulak khann ... #_#











p/s :    sape sini yang geram ngan baby and ase nak geget2 dowang .. jum komen cepat ... eva nak tengok sape yang same ngan eva ,, ke memang eva sowang je yang ade penyakit geram ngan baby comell ?? O_o

10 comments:

akmaL said...

kiut miut je baby tu pakai kopiah itam tu..ad gaye jadi anak yg soleh ni =)

Nadia Elena said...

pantang tgk baby comel..
bukan setakat geget, tp nk masuk lam mulut terus. buehehe~!!!

Cik YuYu said...

comelnyeeee ... nak geget jgk ! hihi

ekin schmidt said...

hahaha..
ingtkan betul2 la tadi...
comel! mmg patot kena ggit ! haha :P

Aimi Syafiqah said...

cooooooooooomel xD

Leyla said...

ala comel nye . leyla pon rase macam nk gigit sekali je . habes la ank teruna org . hehehe

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! itu perkara WAJIB.. nak2 pulak kaki dorang.. nyum2

CikLily Putih said...

comelnye dia... geram lahhh

eRzA said...

ahahha..same kot kite!!! sbb muke comel diaorg tu mmg wut geram je kan...sy slalu cubit pp bb sy..ahahahha

skulluv said...

kalau baby dah cute gini, sapa2 pun boleh geram..hahahaha