♥ that's my cikarO ♥

Friday, 23 September 2011

♥ Ouchh !! Lelaki Dan Zodiak ..?? ♥

Capricorn : Keinginan dan niat boboy lingkungan zodiak Capricorn adalah sukar untuk difahami.. Namun they all boleh menjadi individu yang sangat menyenangkan. They all juga dikatakan seorang yang bijak.. bijak kerr ?? tentu larhh ...^_^ 
Aquarius : Pemuda Aquarius seorang yang suke berangan,, selalunye ta memberi perhatian ngan ape yang berlaku sekeliling dye ,, but jangan tertipu,, they all nih penuh ngan idea2 yang bernas! 
Pisces : Pengkhayal yang lebih suka utk tinggal dalam mimpi manis,, they all suke merungut tentang hidpnya dan sume perkara.. calon baik dlm berpasangan coz they all nih boleyh diharapkan ,, ^_^
Aries : Boboy Aries merupakan someone yang sentiasa berbakat dan kreatif ,, tetapi berwaspada kerana they all nih biasanyerr sungguh degil ,, wink2! [ eva aries tapi zodiak nih bukan utk gegurl Aries ]
Taurus : Dikenali coz sifat they all nih sangat rajin, boboy Taurus seorang yang mudah terdedah and sensitif ,, jenis yg sangat lambat dan mereka juga tidak suke bergegas ketika melakukan urusan .... ~_~
Gemini : Sering mendapat tanggapan seorang yg genius ,, Meskipun they all boleyh bercakap ngan sempurna dlm sume topik ,, but pendirian boboy Gemini suke berubah ,, ^_^
Cancer : Paling disenangi sume cOz they all nih cool .. jejaka Cancer seorang yg berhati2 .. sering menghulurkan bantuan dan perlindungan ,, sifat baek they all nih kdg2 disalah tafsirkn sbagai pengecut ...
Leo : Sang Leo seorang yg sangat megah ,, sometimes they all kelihatan hampir ta dapat didekati .. but jangan tertipu ,, coz they all mempunyai akhlak yang baek gitu ...
Virgo : Meskipun boboy Virgo seorang yg zahirnya baek dan mudah melahirkan rasa simpati,, they all jugak boleyh jadi seseorang yg amat praktikal ,, they all ta gemar pada ideologi romantik ...
Libra : seseorang yg gemar berkomunikasi ,, banyak bercakap ,, dan sentiasa tahu bagaimana na ceriakan haty owang laen .. Namun boboy Libra kadang kala takut na pikul tanggungjawab ,, jeng2 .. wuwu ,,
Scorpio : Si arjuna Scorpio adala individu yg sentiasa tersembunyi ,, diselubungi oleh sesuatu aura yang memberikan mereka daya penarik dan mengancam but pada mase yg same disertai sedikit rase angkuh ..
Sagittarius : selain menggemari pelbagai hobi ,, boboy Sagittarius juga seorang yg sangat menarik dan berkualiti ,, juga boleyh menjadi someone yang begitu naif ...... 


then guyz ,, u all dalam golongan zodiak yang mane ...........?? wut wutt ...... 

Tuesday, 13 September 2011

♥hadiah utk yg bertuah Segmen Gadis Blogger♥

hyep all gurlzz ,, sure yang join segmen eva before nih tertanye2 ,, sape la yang dapat hadiah misteri tu an ,, ^_^
haa to all gurlz yang terpilih ,, please give me ur phone number in my inbox on facebook ..... u all can contact me via Cik Eva TayLOr SwiFt ^_^


to this gurlz ,, please amek perhatian oke !!
deq EiQah
deQ FaraH
Deq AzuraH
deQ NaBiLa
Misz LaDy J

Sunday, 11 September 2011

Saturday, 10 September 2011

♥ info kecantikan: perghh!! ta boleyh blah !! ♥

to all gegurl at luar sane ... sure u all pena dengar product baru dari Maybelline ryte ?? yang mane ?? alaaa yang nih ,, Clear Smooth All-in-one Shine-free Cake Powder daripada Maybelline New York uh ... perghhh eva da try bedak tuh .... memang bestt la wa cakap lu ... wangi lakk uhh bedak nih ..haha .. [ patot la eva nampak comell je kan kan kan ?? ] hahaha ... dushh dushh!! pasan !! #_#
thnx cik google ^_^
u all tawu ta kebaikan this stuff ? meyh na story meyh ... to all gegurl luar sane ... berminat na comel cam eva taylor swift jum bace kasi selidik habes ..
* Kulit akan lebeyh berseri dan sekata dlm masa yg pantas .. why ? coz ia ade pro-vitamin c babe !
* Mengawal kilatan muke coz mengandungi campuran air and sebum utk mempercepatkan kawalan kilatan spanjang hari ..
* Kawalan sinar UV yg tinggi ,, so dapat elakkan kulit gelap dan berkedut .. ~_~
* Menghilangkan bintik hitam paling penting ,, so leyh la cover sikit an wajah polos u all .. 
* Licin and sempurna babe .. siyes terase kulit lembut uhh gune bedak nihh ...
* Tahan lama kowt bedak nih lau pakai .. coz tekstur dye ringan .. suke2 !
* Liang roma tak nampak .. hilang la jerawat coz di cover kemas .. hehe ... ^_^
* Tona sempurna yang mampu mengembalikan tona kulit orang Asia menjadi lebih semula jadi ..
Ade Empat Warna Yang Sesuai ..:
NUDE BEIGE > untuk kulit yang lebih cerah
NUTURAL > untuk mereka yang mempunyai kulit yang betul sempurna
SAND BEIGE > untuk tona kulit gelap
HONEY > untuk tona kulit sederhana
nih la rupe eva gune bedak uh .. with another Maybelline stuff ..
bile la na jd model utk Maybelline nih .. ahaksz ! ^_^

Wednesday, 7 September 2011

♥ Spontaneous Thursday #2: Bestt siOtt ♥

perghh ... memang bestt la duduk sowang2 at umah sewa ... membe2 lak kuar ngan couple masing2 .. and Eva ..?? lambaikan tangan dari jauh sambil hati nyumpah2 kenapa laaaa boyfie eva jauh ... taperrr ... ^_^ eva kan study lagi ... well ta sabar na pegi jejalan nih ... tunggu la giliran eva nanty ... time tu membe2 eva lak akan menanges sambil pegang ujung kaen baju eva .. merayu2 suruh bawak dyeowang skali .. time tu nanges la air mate darah sekali pun eva tak kan bawak ~_~ .... hahahahahahaha .. [ gelak jahat plus dendam ditinggalkn sowg2 ..] destinasi menjadi pilihan .. indOn ,, cameron Or fraserhill ,,??? #_#

♥ Wordless Wednesday #2: Kali Kedua Nihh !! ♥


Friday, 2 September 2011

♥Awex Cun Tapi sayang .. BLURR!♥

bayangkan awex cun tengah blurr .. #_#
hohohooo .... awex muke cun tapi blurr ... haha ... u all la tuhh .... ngee .... guwau jewp .. [ ngutuk kaum sejenis ta aci jugak an ?? ade gak laki yang hensem tapi blurr .... tapi tu bukan tajuk entry kali nih .. eva na cakap pasal awex cun yang blurr ... ]
actually Eva na cakap diri sendiri yang awex cun tapi blurr ... cun kerr ?? blurr kerr ?? haaa na tawu cun ke ta ?? u all check la pictures Eva taylor swift yang lepas2 .. kalau ta cun jugak ??? (T_T) ... nanty Eva makan jamu kasi meletup habess ... macam taylor swift ... sweet an dye ..?? macam baby doLL ... like me yeah ??? eiiiuuuu !! pasan kerr ? haruslahh ..... ^_^
Eva blurr ...? yups ..... memang tengah blurr .... tengah runsing ..... tengah serabut lagi pening kepale .. bertambah tambah lagi blurr dengan macam2 masalah yang timbul hari demi hari .... [ perghhh hidup kalah menteri .... Ouchhh !! menteri eva taylor swift ..!! ] hahahaha ... enough keyh! haha 
menteri bahagian ape ?? bahagian kecantikan ! haha ... ade kerr ?? nanty eva mohon jabatan tu diwujudkan .. 
so sume gurl lam dunia nih leyh jadi comell cam eva taylor swift .. ehh ! taylor swift ... 
asyik tersasul jewp  an an an ? haha
Eva nga blurr nih .... banyak sebab eva blurr ....
 list ta boleyh blah punca2 eva leyh jadi blurr2 comell gitu ialah :-
* ade 2 pilihan ..... na amek HP iPhone5 kerr iPad ....??
* ade 2 pilihan .. na kawen ke tunang je dulu ..?? da gatal na nikah ni .. #_#
* ade orang suh eva handle 1 butik kecantikan ,, should i ?
* na pegi bercuti ngan kawan2 .. dalam negara or luar negara ?? [luar negara tu mcm thailand ke ..indon ke .. singapore ke ..brunei ke ..bajet cam jauh sangat..] haha
* bagi la eva suggestion or some advice na jadi blogger yang pandai lam menaip nih ..!!! idea ta kuar ...!!!!
that why eva terkebil kebil blurr ........... buruk kan lau awex cun tengah blurr ...?? like me ?? opkoz not ..
[ sape na ngaku ye dak ?  ] haha .. blurring !

p/s: sowie coz entry na hot bagai ... tapi sebenarnye .. its nothing! .. juz me .. ^_^

Thursday, 1 September 2011

♥ Raya Sakan Wehh !! ♥

guyzzz .....................!! hehe .... dengan ini ... eva taylor swift na ucapkan Selamat Hari Raye Aidilfitri ... Maaf Zahir & Batin ..... 
[da raye ke bape da .... ~_~] sorry guyz ... sumpah Eva tul2 busy giler sangat tyme raye nih ... ramai kowt yang datang ......... berduyun-duyun datang minta autograph duet raye dari Eva ... 
haha ...perghhh ... tapi yang best nyerrr da umur cenggini pom 
ade yang bagi duet raye agy kat Eva... even ta banyak 
tapi duet raye jugak an ?? 
[ peduli hape Eva .. jnji dapat gak daripada u..?? 
ade dapat ?? ngeee ~ ] ...
Raye nih punyerr la sibuk sampai ta sempat sangat na bergambar .. (T_T) ..... rugi2 ....
[ baru na bajet cun dalam blog .. erkkk ?? cun kerr ?? hoho .. ]
ta dapat snap pic yang cantik2 ... smart2 .. lawa2 .... 
sangat lah rugi lagi terkilan ... #_#
by the way ........ ari nih Eva wat umah terbuke ... 
yakni Open hOuse ...!!!!!! 
u all .... lepas solat jumaat nih datang la keyh ..... meramai and meriahkan lagi umah Eva 
yang da memang riuh nih ... besttt2 ..... ^_^ ............
Eva sempat snap pic at kampung membe ... 
tapi pic ta cantik sangat ... grrr ....! #_# 
pastuh kan ....... disebabkan Eva ta sempat na posing di siang hari ... Eva posing la malam2 d
alam bilik lak at kampung ... hahaha ..... cian gilerr an ? nggeee ... bia rr ! wekk ... ^_^
tapi pictures gelap sikit la aw .. 
so u all kena wat mate u all cengini gini ... (O_o)
besar2 .. bOolat2 .. cam mate Eva okeyh ??
haha ... ^_^
haaa ... nampak ta Eva da tembam ..??
plssss say nO ... grrr !
adehhh .... #_#