♥ that's my cikarO ♥

Wednesday, 7 December 2011

♥ Eva Dah Ade Boyfriend ?? ♥

wut wutt ... awex cun datang .. haha .. hoho .. hihi .. huhu ,, yups ,, kali eva na story pasal BF baru eva ,, akhirnya eva dapat jugak ,, da lama sangat usha dye ,, perghh ... comell gilerr uhh .... eva ta pernah jemu pandang dye uhh ...... thanx Allah ^_^ ........
dengan mata sepet nyerr ,, ngan ade jalur kat kepala ,, perghh !! memang cool larh waa cakap luu ..... at least bile eva sunyi .... eva ade dye untuk teman eva ... bile eva bad mood ,, boleyh la na gurau2 ngan BF eva nih .. memang hilang lah segala penyakit marah ,, masam ,, na nangis ke ape ke .... ape ?? BF eva ta hensem tapi comell gilerr gilerr ea ?? tu larhh ,, eva pom ase macam tu jugak ,, haha .... 
tapi the problem is BF eva nih xpandai mandi uhh .. penat je letak dye lam bekas with sand bathing ,, tapi ta na mandi .... grrrr ~_~
geget kunk tawu la .... tapi serius .. dye ta busuk walaupun xnak mandi .... eva amek pasir tuh then taburkn atas dye .. haaa hamek kauu ... ! hoho ... so dye pandai2 la bersihkn diri beliau ....
tapi an .. eva tatawu sangat la ape makanan dye suke ,, u all yang mane ade BF or GF macam BF eva nih ,, boleyh la sangat2 share kan ape2 ngan eva ,, sharing is caring an an an ? wut wutt ...

Monday, 7 November 2011

Eeeiiuuuu..!! Gigi berkarat ?!! (#_#)

gambar sekadar hiasan ,, acecehh !
helo helo guyz ,, harap harap u all good good okeyh ? haha .. opkoz u all windu eva an ..? tambah tambah lagi eva da lame sangat ta hupdate blog nih ,, well ... my life is kinda busy lol .. perghh .. ^_^ .... 
guyz ,, eva dikejutkan ngan panggilan seorang gurlfren eva petang tadi ,, dye ngadu yang Boyfie dye teramat larh hensem ,, tapi ade sesuatu yang mengganggu mate my gurl nih bile dye dating ngan Boyfie dye yang hensem uh ,, ape dye ??? opkoz larhhh ..... Gigi berkarat !!
cam ner leyh berkarat ,, ta laen ta bukan .. malas gosok gigi larh !!! Hahahahaha [ gelak jahat ] ~_~
haaa tapi punca laen ialah jarang gosok gigi lepas makan ,, bangun tidur ,, sebelum tidur ,,, paling ketara bagi mereka yang kaum2 adam yang sangat mencintai Cik Rokok ...... Cik Rokok memang sedap di puhh puhh puhhh asapnyerr ... [ puhh = bunyik asap! haha ] ... tapi !!! haruslah rajin gosok gigi .... 
derr ..... lau muke cun tapi gigi berkarat ,, ase cam ta complete gak an .... same rr laki pom ... muke handsome macam brad pit ,, tom cruise tapi gigi berkarat ta gune gak an .....? then sini ade petua .....
Amek sebijik buah pinang tua dan keringkannya .... bile pinang tu dah kering ,, kacipkan halus ...then bakar isi pinang yang u all kacip halus tadi uhh sampai hangus....then guna pinang hangus tadi tu untuk gosok gigi selama 4X sehari sampai la gigi jadi puteh balik........
okhaiiii ,, selamat mencuba try test !! hehe ..... ^_^

Monday, 24 October 2011

♥ perghh tade mOtif ??!!! ♥


hahaha ,, tade mOtif ,, so pe kOmen u all ??

Tuesday, 11 October 2011

♥ perghhh ,, cantik ker ?? ♥

wut wuttt .... guyzz !! eva na gitawu something nih ,, ade something tak yang menarik hati @ menarik perhatian u all bile bukak blog eva nih ?? ade tak ? ade tak ? tade ?? alaaa .... tengok larh betul2 ...... ade an ....? ce teka .....cepatlah ...! 
lambat cam siput larhh ... haha .... haaa .... tu haaa ,, kat header tuh ... da bertukar .... hehe ... wee !! ...
cOmel tak eva ?? ehhh cilap ... cOmel tak header eva ?? ngeee ..... plishhh say yes .. grrr ~ 
eva suruh someone watkan untuk eva ,, suruh kerr ?? ermm actually order la kowt .... eva bayar dye bape yang eva ase na bagi ,, coz dye ta kesah pon bape eva na bagi .... then yang tertera dan terpampang gedabak tu lah hasil header eva yang beliau buatkan ...... eva bagi beliau pictures stuff and suruh dye create design yang eva nak ,, wahhhh beliau sangat2 larh memahami ...... 
comell !! eva suke ...... ^_^ 
senyum jewp tengok blog sendiri,, ase puas haty ... biarpun ta secantik mane di mate u all ... tapi bagi eva ...
ia sangat2 larh comell ...!! 
[ lau kite tak puji blog sendiri sape lagi ,, terpaksa larh angkat bakul sowang2 ,, haha ... but sorry ,, eva tak gemuk oke ! so angkat bakul pom tak la berat sangat ..haha ] 
anyway .... thank you so much to aDeQ AsH ZuaN ^_^
beliau lah yang create header eva .... ^_^ ....
okey larh ..... eva na tatap lagi puas2 header eva nih ,, 
[ padahal da malas na taip ,, muahahaha ...] k ,, ajin2 la komen2 or lepaking2 at blog eva nih ,, any suggestion pom boleyh ,, hope u all suke blog eva .... ^_^ ,, by the way ,, eva taylor swift tu cantik an ?? i means taylor swift larh ... hohoho ... #_# ,, 

Sunday, 9 October 2011

♥ Eva tukar URL bLog Beliau ?? ♥

haaaa ,, for information u all yang always mengikuti perkembangan eva nyer blog yang comel lagi mengeBESTkan nih ,, eva na bagi tawu sesuatu kat u all .....
 EVA DA TUKAR LINK URL BLOG EVA!!!!  hahaha ..... haa surprise an ...? [ padahal kat tajuk entry da ta surprise ..] #_# hoho .....blog sebelum nih www.purplepoci.blogspot.com ,, and now eva da tukar .... to Misz Eva TayLor SwiFt [www.evadanial.blogspot.com]..so after this lau ase windu na tengok2 ke or ,, na lepaking2 ke lam blog eva yang serba adenyer nih ... sila lah ke url yang berikut .... ape ke bende ?? kenapa tukar url blog ?? haaa ...na tawu kerr ?
okhaiii ,, cenggini ..... eva lau boleyh na gak owang kenal eva melalui blog eva nih ... and na jugak lau owg yang eva kenal ... tawu sal blog eva nih .. hehe .... ^_^ ........ bia sume owang tawu eva sangat2 larh sayangkan blog nih .. muahh muahhh blog !! haha .... senget ?? u all la senget..sape suh layankan si eva nih ..wut wuttt....!!
so ............. hepy berblog and komen2 la entry eva ye .... lov u guyz who is always supporting me especially ..thanx !! ^_^

Friday, 7 October 2011

♥ Warna Kulit VS Warna Pakaian !! ♥

menjadi idaman semua untuk kelihatan bergaya dan tampil menawan ,, but u all tawu ta ,, bahawa pemilihan warna pakaian yang ta serasi dengan warna kulit kita akan membuatkan kita nampak ta cantik ,, ta kemas ,, and ta menarik ...?? or lebih tepat lagi out of tune! sO ,, jom kenali warna yang sesuai dengan warna kulit u all ..
~ Eva TayLor SwiFt nih sumpah cntik an an an ? ~
^_^
* Kulit Putih : sesuai dengan warna2 pastel seperti coklat muda, biru muda, @ merah jambu.. apa pun, warna lain pun ta jadi masalah bagi orang yg berkulit putih ...
* Kulit Kuning Langsat : lebih cantik jika menggunakan warna2 tropika seperti jingga, hijau, merah, kuning & biru.. coz ia akan menyerlahkan lagi penampilan u all...
* Kulit Sawo Matang : sesuai dengan warna2 lembut,, namun u all usah ragu untuk mengenakan warna garang seperti ungu & maroon..
* Kulit Gelap Eksotik : serlah gaya dengan busana daripada warna tanah yang lembut,, boleh juga mencuba warna2 seperti merah jambu lembut,, kuning lembut & sebagainya
Apakah Kesannya Jika Tersalah dalam Pemilihan Warna ,,???
* akan menyebabkan kulit u all kelihatan kusam..
* menampakkan u all kelihatan lebih tua dari usia yg sebenar ..
* menonjolkan bentuk pipi u all yg berisi @ tembam ..
* menyerlahkan warna gigi yg agak kekuningan ..
* kecantikan u all yg sebenar tersembunyi dek tersalah memilih warna .... so rugi an if all of this happen to us ....??

Friday, 23 September 2011

♥ Ouchh !! Lelaki Dan Zodiak ..?? ♥

Capricorn : Keinginan dan niat boboy lingkungan zodiak Capricorn adalah sukar untuk difahami.. Namun they all boleh menjadi individu yang sangat menyenangkan. They all juga dikatakan seorang yang bijak.. bijak kerr ?? tentu larhh ...^_^ 
Aquarius : Pemuda Aquarius seorang yang suke berangan,, selalunye ta memberi perhatian ngan ape yang berlaku sekeliling dye ,, but jangan tertipu,, they all nih penuh ngan idea2 yang bernas! 
Pisces : Pengkhayal yang lebih suka utk tinggal dalam mimpi manis,, they all suke merungut tentang hidpnya dan sume perkara.. calon baik dlm berpasangan coz they all nih boleyh diharapkan ,, ^_^
Aries : Boboy Aries merupakan someone yang sentiasa berbakat dan kreatif ,, tetapi berwaspada kerana they all nih biasanyerr sungguh degil ,, wink2! [ eva aries tapi zodiak nih bukan utk gegurl Aries ]
Taurus : Dikenali coz sifat they all nih sangat rajin, boboy Taurus seorang yang mudah terdedah and sensitif ,, jenis yg sangat lambat dan mereka juga tidak suke bergegas ketika melakukan urusan .... ~_~
Gemini : Sering mendapat tanggapan seorang yg genius ,, Meskipun they all boleyh bercakap ngan sempurna dlm sume topik ,, but pendirian boboy Gemini suke berubah ,, ^_^
Cancer : Paling disenangi sume cOz they all nih cool .. jejaka Cancer seorang yg berhati2 .. sering menghulurkan bantuan dan perlindungan ,, sifat baek they all nih kdg2 disalah tafsirkn sbagai pengecut ...
Leo : Sang Leo seorang yg sangat megah ,, sometimes they all kelihatan hampir ta dapat didekati .. but jangan tertipu ,, coz they all mempunyai akhlak yang baek gitu ...
Virgo : Meskipun boboy Virgo seorang yg zahirnya baek dan mudah melahirkan rasa simpati,, they all jugak boleyh jadi seseorang yg amat praktikal ,, they all ta gemar pada ideologi romantik ...
Libra : seseorang yg gemar berkomunikasi ,, banyak bercakap ,, dan sentiasa tahu bagaimana na ceriakan haty owang laen .. Namun boboy Libra kadang kala takut na pikul tanggungjawab ,, jeng2 .. wuwu ,,
Scorpio : Si arjuna Scorpio adala individu yg sentiasa tersembunyi ,, diselubungi oleh sesuatu aura yang memberikan mereka daya penarik dan mengancam but pada mase yg same disertai sedikit rase angkuh ..
Sagittarius : selain menggemari pelbagai hobi ,, boboy Sagittarius juga seorang yg sangat menarik dan berkualiti ,, juga boleyh menjadi someone yang begitu naif ...... 


then guyz ,, u all dalam golongan zodiak yang mane ...........?? wut wutt ...... 

Tuesday, 13 September 2011

♥hadiah utk yg bertuah Segmen Gadis Blogger♥

hyep all gurlzz ,, sure yang join segmen eva before nih tertanye2 ,, sape la yang dapat hadiah misteri tu an ,, ^_^
haa to all gurlz yang terpilih ,, please give me ur phone number in my inbox on facebook ..... u all can contact me via Cik Eva TayLOr SwiFt ^_^


to this gurlz ,, please amek perhatian oke !!
deq EiQah
deQ FaraH
Deq AzuraH
deQ NaBiLa
Misz LaDy J

Sunday, 11 September 2011

Saturday, 10 September 2011

♥ info kecantikan: perghh!! ta boleyh blah !! ♥

to all gegurl at luar sane ... sure u all pena dengar product baru dari Maybelline ryte ?? yang mane ?? alaaa yang nih ,, Clear Smooth All-in-one Shine-free Cake Powder daripada Maybelline New York uh ... perghhh eva da try bedak tuh .... memang bestt la wa cakap lu ... wangi lakk uhh bedak nih ..haha .. [ patot la eva nampak comell je kan kan kan ?? ] hahaha ... dushh dushh!! pasan !! #_#
thnx cik google ^_^
u all tawu ta kebaikan this stuff ? meyh na story meyh ... to all gegurl luar sane ... berminat na comel cam eva taylor swift jum bace kasi selidik habes ..
* Kulit akan lebeyh berseri dan sekata dlm masa yg pantas .. why ? coz ia ade pro-vitamin c babe !
* Mengawal kilatan muke coz mengandungi campuran air and sebum utk mempercepatkan kawalan kilatan spanjang hari ..
* Kawalan sinar UV yg tinggi ,, so dapat elakkan kulit gelap dan berkedut .. ~_~
* Menghilangkan bintik hitam paling penting ,, so leyh la cover sikit an wajah polos u all .. 
* Licin and sempurna babe .. siyes terase kulit lembut uhh gune bedak nihh ...
* Tahan lama kowt bedak nih lau pakai .. coz tekstur dye ringan .. suke2 !
* Liang roma tak nampak .. hilang la jerawat coz di cover kemas .. hehe ... ^_^
* Tona sempurna yang mampu mengembalikan tona kulit orang Asia menjadi lebih semula jadi ..
Ade Empat Warna Yang Sesuai ..:
NUDE BEIGE > untuk kulit yang lebih cerah
NUTURAL > untuk mereka yang mempunyai kulit yang betul sempurna
SAND BEIGE > untuk tona kulit gelap
HONEY > untuk tona kulit sederhana
nih la rupe eva gune bedak uh .. with another Maybelline stuff ..
bile la na jd model utk Maybelline nih .. ahaksz ! ^_^

Wednesday, 7 September 2011

♥ Spontaneous Thursday #2: Bestt siOtt ♥

perghh ... memang bestt la duduk sowang2 at umah sewa ... membe2 lak kuar ngan couple masing2 .. and Eva ..?? lambaikan tangan dari jauh sambil hati nyumpah2 kenapa laaaa boyfie eva jauh ... taperrr ... ^_^ eva kan study lagi ... well ta sabar na pegi jejalan nih ... tunggu la giliran eva nanty ... time tu membe2 eva lak akan menanges sambil pegang ujung kaen baju eva .. merayu2 suruh bawak dyeowang skali .. time tu nanges la air mate darah sekali pun eva tak kan bawak ~_~ .... hahahahahahaha .. [ gelak jahat plus dendam ditinggalkn sowg2 ..] destinasi menjadi pilihan .. indOn ,, cameron Or fraserhill ,,??? #_#

♥ Wordless Wednesday #2: Kali Kedua Nihh !! ♥


Friday, 2 September 2011

♥Awex Cun Tapi sayang .. BLURR!♥

bayangkan awex cun tengah blurr .. #_#
hohohooo .... awex muke cun tapi blurr ... haha ... u all la tuhh .... ngee .... guwau jewp .. [ ngutuk kaum sejenis ta aci jugak an ?? ade gak laki yang hensem tapi blurr .... tapi tu bukan tajuk entry kali nih .. eva na cakap pasal awex cun yang blurr ... ]
actually Eva na cakap diri sendiri yang awex cun tapi blurr ... cun kerr ?? blurr kerr ?? haaa na tawu cun ke ta ?? u all check la pictures Eva taylor swift yang lepas2 .. kalau ta cun jugak ??? (T_T) ... nanty Eva makan jamu kasi meletup habess ... macam taylor swift ... sweet an dye ..?? macam baby doLL ... like me yeah ??? eiiiuuuu !! pasan kerr ? haruslahh ..... ^_^
Eva blurr ...? yups ..... memang tengah blurr .... tengah runsing ..... tengah serabut lagi pening kepale .. bertambah tambah lagi blurr dengan macam2 masalah yang timbul hari demi hari .... [ perghhh hidup kalah menteri .... Ouchhh !! menteri eva taylor swift ..!! ] hahahaha ... enough keyh! haha 
menteri bahagian ape ?? bahagian kecantikan ! haha ... ade kerr ?? nanty eva mohon jabatan tu diwujudkan .. 
so sume gurl lam dunia nih leyh jadi comell cam eva taylor swift .. ehh ! taylor swift ... 
asyik tersasul jewp  an an an ? haha
Eva nga blurr nih .... banyak sebab eva blurr ....
 list ta boleyh blah punca2 eva leyh jadi blurr2 comell gitu ialah :-
* ade 2 pilihan ..... na amek HP iPhone5 kerr iPad ....??
* ade 2 pilihan .. na kawen ke tunang je dulu ..?? da gatal na nikah ni .. #_#
* ade orang suh eva handle 1 butik kecantikan ,, should i ?
* na pegi bercuti ngan kawan2 .. dalam negara or luar negara ?? [luar negara tu mcm thailand ke ..indon ke .. singapore ke ..brunei ke ..bajet cam jauh sangat..] haha
* bagi la eva suggestion or some advice na jadi blogger yang pandai lam menaip nih ..!!! idea ta kuar ...!!!!
that why eva terkebil kebil blurr ........... buruk kan lau awex cun tengah blurr ...?? like me ?? opkoz not ..
[ sape na ngaku ye dak ?  ] haha .. blurring !

p/s: sowie coz entry na hot bagai ... tapi sebenarnye .. its nothing! .. juz me .. ^_^

Thursday, 1 September 2011

♥ Raya Sakan Wehh !! ♥

guyzzz .....................!! hehe .... dengan ini ... eva taylor swift na ucapkan Selamat Hari Raye Aidilfitri ... Maaf Zahir & Batin ..... 
[da raye ke bape da .... ~_~] sorry guyz ... sumpah Eva tul2 busy giler sangat tyme raye nih ... ramai kowt yang datang ......... berduyun-duyun datang minta autograph duet raye dari Eva ... 
haha ...perghhh ... tapi yang best nyerrr da umur cenggini pom 
ade yang bagi duet raye agy kat Eva... even ta banyak 
tapi duet raye jugak an ?? 
[ peduli hape Eva .. jnji dapat gak daripada u..?? 
ade dapat ?? ngeee ~ ] ...
Raye nih punyerr la sibuk sampai ta sempat sangat na bergambar .. (T_T) ..... rugi2 ....
[ baru na bajet cun dalam blog .. erkkk ?? cun kerr ?? hoho .. ]
ta dapat snap pic yang cantik2 ... smart2 .. lawa2 .... 
sangat lah rugi lagi terkilan ... #_#
by the way ........ ari nih Eva wat umah terbuke ... 
yakni Open hOuse ...!!!!!! 
u all .... lepas solat jumaat nih datang la keyh ..... meramai and meriahkan lagi umah Eva 
yang da memang riuh nih ... besttt2 ..... ^_^ ............
Eva sempat snap pic at kampung membe ... 
tapi pic ta cantik sangat ... grrr ....! #_# 
pastuh kan ....... disebabkan Eva ta sempat na posing di siang hari ... Eva posing la malam2 d
alam bilik lak at kampung ... hahaha ..... cian gilerr an ? nggeee ... bia rr ! wekk ... ^_^
tapi pictures gelap sikit la aw .. 
so u all kena wat mate u all cengini gini ... (O_o)
besar2 .. bOolat2 .. cam mate Eva okeyh ??
haha ... ^_^
haaa ... nampak ta Eva da tembam ..??
plssss say nO ... grrr !
adehhh .... #_#

Saturday, 27 August 2011

♥Something AbOut LOVE: Eva DaniaL♥

eva ade something nak share ngan u all ... u all kan suke sangat bercinta .....
an an an ?? [ perghh ayat pedas manis eva .. ^_^ ] 
wut wutt ..... then this is some sweet things la eva ase ... juz for sharing ... sharing is caring ryte .......?? tapi ayat2 nih lebih kepada rase cinta yang tak dihargai sangat la ..... O_o  .. ye kerr ?? 
bapak .. sian gilerr dowh u ....
 anyway ... hope u all enjoy la ea .. kOwt2 same cam 
pe u all rase kerr .. #_#

Im not perfect .. Im annoy you .. piss you off ,,
say stupid stuff .. and take it back ,,
but put all that aside and Im sure you will see ..
You'll never find a girl that cares and loves you
more than me ....

Do what makes you happy ..
Be with who makes you smile ..
Laugh as much as you breathe ..
And LOVE as long as you live ....

Its not what i feel for you ..
Its what I don't feel for anyone but you ..
Someone asked me what I saw in you ..
and my only answer was is EVERYTHING ...



you complete me ..
when i said .. "be mine" ...
I wasn't asking ....!!


Im going to smile 
like nothings wrong ..
talk like everythings perfect ..
act like its all a dream ..
and pretend it's not HURTING me ..

When Im smile ...
Its doesn't mean Im Okay ..!!

Thursday, 25 August 2011

♥ ✿ܓbia betul? xkan xde kOwt ??✿ܓ♥

wuaaaa .... wuaaaaaaaa ... wuaaaaaaaaaaaaaa ..!! 
eva bakal bersedeyh raya tahun nih ...... (T_T) ..
sekarang nih tengah duduk dalam bilik atas katel sambil menaip ... biarkan pintu bilik terbukak sikit 
[ ngade2 jap ].... nak bagi ibu nampak .... eva tengah bersedeyh lagi berduka cita nih plus majOkk ngan ibu !!.. 
sambil meng kuyu kan mate moOlat nih .. grrr ..~
geram plus sedeyh nih .. (T_T) ...... why ?? wut wutt ......  
tadi eva saje gatal tanye ibu untuk kepastian ... 
Eva taylOr swift cOmell : 'betul ke tade baju raya tahun nih ??' 
ibu cakap : ... 'iyerrr ... da sepuluh kali jawap nih .. TADE !!' 
Beliau lahh Beby Huda .. grrr !
lari2 mengerbangkan rambut cam taylor swift sambil hempas pintu bilik .. sumpah tipu .. haha
 makkk aii ... sedeyh gilerr .... #_# 
ermmm ........... ibu nih da kenapa ...?? sejak2 ade beby baru nih ... kasih sayang kat eva da dikurangkan ... perghhh ....... geram nih .... ini tak seharusnyerr berlaku .. eva pom comell gak ..!! mukan beby tuh sowang jewp comell ..! ibu ..... na baju raye gak ... kenapa beli kat beby huda sowang jewp ?? grrr ... ~ >_<
PLAN A ... [ amek beby huda dan letak lam kotak .. Lelong !! Lelong !! rm89 ..!! ] hoho ...
PLAN B ... [ amek beby huda pegi jalan2 .. tinggal kat mane2 .. nanty balik cakap kat ibu .. tertinggal ..!! ] hoho
PLAN C ... [ amek beby huda nyerr tabung .... !! beli baju raye gune duet beliau ..] hoho
PLAN D ... [ pe cadangan u all .......?? #_# ] ... hoho
huh ... same ke muke beby huda ngan Eva ?
katekan tidakkk ...^_^


p/s : eva geram ngan beby huda nih ............... ngaum ...!!! makan beby nih ... eiiiii !! ......grrr...... O_o



Sunday, 21 August 2011

♥ ✿ܓ hensem tapi mOncet ✿ܓ♥

cOmell tapi mOncett
wut wutt ...... saje2 jewp entry nih .. otak da blurr engatkan my boO .. O_o ... dulu kan .. eva siyes cari bakal BF yang smart .. hensem .. pandai .. kononnyerr bile jalan sekali ta la segan sangat .... 
[ perghh bajet cam la eva nih cantik sangat .. ] ~_~ .......
yeahhhhhh ...... !! i got it ...! memang dapat yang hensem then 
anak dato' plak majoritinya [ ngee dapat la kete LAncer Evo sebijik ..iphone 3 bijik and moto sebijik ... haha sumpah best T I P U !! hahahaha ....] O_o
 tapi sayang ... setengah manusia yang dibesarkan ngan duet ... memang ta boleyh pakai bile haty dye da xde respect to gurlss .. 
u engat duet u boleyh beli i ?? eiiiiuuu ..... ! memang tak larh ! ...... 
akhirnyerr pengalaman mngajar Eva jadi lebeyh comel matang ..... haha .. and nOw .. eva pilih someone yang eva ase eva suke gilerr tengok muke dye ...... perangai dye ?? perghhh .... ta yah cakap la .. yang tu he's the best .. this is bestt bro .. bestt bro ! [ nabil ngokngek ] hahaha ... dye layan macam puteri kOwt .. ta sia sia lah pilih dye .. ermm tapi kan .. na muji sangat pom ta leyh gak .. 
an an an ? pasan lak that boy kunk ... haha..
hurmm .... taste sekarang ... hensem .. pandai ... tapi mOncett ? 
haha .. ta kesa larhh .. mende yang bername moncett tu leyh hilang .. lagipun dye nampak comel gak gitu kadang2 ... ngeee .... and dye suke sangat dari zaman berkawan sampai la couple sekarang ... ta habes2 cakap 'Ayang Comell !!'  heeeee ......... 
walaupun ramai yang cakap eva comell .... 
tapi ayat tu cam lebeyh sweet gilerr lau dye yang cakap .... 
weee ..!! ^_^ 
haa tengok ...! cakap eva pasan la tuh .. memey r ! haha .. syok sendiri taperr tapi jangan gedik .. nyampah mate mak tengok .. ta kuase mak gades cam tuh .. hok hok .. #_#
kesimpulan entry ???
haha .. saje na cakap .... u moncett pom tape b .. i sukee .. sebab u sangat2 la comel macam bear2 .. [ ayat cam la my boO tu moncett sangat .. haha .. ] ... kire u jadi bear2 i yang hensem ala2 moncett gitu .. erm ... thanks coz being soooo nice to me .. dalam sesuatu hubungan tuh .. jangan pertahankan hubungan tetapi pertahankan kasih sayang ... why ?? pertahan hubungan tanpa kasih sayang ibarat bina mahligai tanpa dinding .. but if pertahankan kasih sayang ......... insyaAllah ... bahagianyerrr lahaiii .... nikmat Allah bagi kan ? ^_^