♥ that's my cikarO ♥

Tuesday, 11 October 2011

♥ perghhh ,, cantik ker ?? ♥

wut wuttt .... guyzz !! eva na gitawu something nih ,, ade something tak yang menarik hati @ menarik perhatian u all bile bukak blog eva nih ?? ade tak ? ade tak ? tade ?? alaaa .... tengok larh betul2 ...... ade an ....? ce teka .....cepatlah ...! 
lambat cam siput larhh ... haha .... haaa .... tu haaa ,, kat header tuh ... da bertukar .... hehe ... wee !! ...
cOmel tak eva ?? ehhh cilap ... cOmel tak header eva ?? ngeee ..... plishhh say yes .. grrr ~ 
eva suruh someone watkan untuk eva ,, suruh kerr ?? ermm actually order la kowt .... eva bayar dye bape yang eva ase na bagi ,, coz dye ta kesah pon bape eva na bagi .... then yang tertera dan terpampang gedabak tu lah hasil header eva yang beliau buatkan ...... eva bagi beliau pictures stuff and suruh dye create design yang eva nak ,, wahhhh beliau sangat2 larh memahami ...... 
comell !! eva suke ...... ^_^ 
senyum jewp tengok blog sendiri,, ase puas haty ... biarpun ta secantik mane di mate u all ... tapi bagi eva ...
ia sangat2 larh comell ...!! 
[ lau kite tak puji blog sendiri sape lagi ,, terpaksa larh angkat bakul sowang2 ,, haha ... but sorry ,, eva tak gemuk oke ! so angkat bakul pom tak la berat sangat ..haha ] 
anyway .... thank you so much to aDeQ AsH ZuaN ^_^
beliau lah yang create header eva .... ^_^ ....
okey larh ..... eva na tatap lagi puas2 header eva nih ,, 
[ padahal da malas na taip ,, muahahaha ...] k ,, ajin2 la komen2 or lepaking2 at blog eva nih ,, any suggestion pom boleyh ,, hope u all suke blog eva .... ^_^ ,, by the way ,, eva taylor swift tu cantik an ?? i means taylor swift larh ... hohoho ... #_# ,, 

12 comments:

kaizen said...

semart.. dah cam style kartunis pon ade....

Eva DaNiaL said...

yekerr style kartunis ..? tapi comell an ?

Pendamba Mawar said...

smart sey.. glow tu main pranan..:)

peyansanstaro said...

cantik2..
nak jugak boleh tak?
hehehe =P

CIK JATT said...

nice and cute. suka gak sis tengok header cartoon nih. teringin pulak

zulhaidi said...

comel v:)

Ash said...

Thankz kak Eva...terharu pulak rase..mmg comel!

Lily_Omar said...

cantik...

Razil Tahir said...

Cantekk!! Jelez la... nak satu jugak!! XD

shazwan: said...

boleh jadi kartunis Ujang pasni.

Lady Jaja said...

perghhh... mmg cun abis... jaja pn xreti nk wat header... huduh giler ja pny...huhu

Ayien Ocaca said...

hehe...cantik2...