♥ that's my cikarO ♥

Sunday, 9 October 2011

♥ Eva tukar URL bLog Beliau ?? ♥

haaaa ,, for information u all yang always mengikuti perkembangan eva nyer blog yang comel lagi mengeBESTkan nih ,, eva na bagi tawu sesuatu kat u all .....
 EVA DA TUKAR LINK URL BLOG EVA!!!!  hahaha ..... haa surprise an ...? [ padahal kat tajuk entry da ta surprise ..] #_# hoho .....blog sebelum nih www.purplepoci.blogspot.com ,, and now eva da tukar .... to Misz Eva TayLor SwiFt [www.evadanial.blogspot.com]..so after this lau ase windu na tengok2 ke or ,, na lepaking2 ke lam blog eva yang serba adenyer nih ... sila lah ke url yang berikut .... ape ke bende ?? kenapa tukar url blog ?? haaa ...na tawu kerr ?
okhaiii ,, cenggini ..... eva lau boleyh na gak owang kenal eva melalui blog eva nih ... and na jugak lau owg yang eva kenal ... tawu sal blog eva nih .. hehe .... ^_^ ........ bia sume owang tawu eva sangat2 larh sayangkan blog nih .. muahh muahhh blog !! haha .... senget ?? u all la senget..sape suh layankan si eva nih ..wut wuttt....!!
so ............. hepy berblog and komen2 la entry eva ye .... lov u guyz who is always supporting me especially ..thanx !! ^_^

15 comments:

kaizen said...

emm... nape eva x ckp dulu kat follower yg eva nk tukar url blog sbb kalo yg dah follow komfom lepas nih da x dpt update terbaru kat dashboard sbb url lain... better check ur UV...

minx sape2 yg dah follow eva unfollow then follow balik gne url baru ni ok??

ZACK ENTRY said...

ada tukar dekat feedburber tak?

kalau tak, akan error dekat bloglist..dekat feed dashboard pun akan error..

Eva DaNiaL said...

hah ?? feedburber ?? kat mane tu zack ?

Lady Jaja said...

yup. itu la yg berlaku cik eva. follower xkn dpt msuk blog nih klu diorang klik dr bloglist or kat dashboard yg diorang folo guna url lama. n x dpt ur new update. jaja ni tau pn sbb tgk update blog ni kt fb. klu x, idok le teman tau.

era kecik said...

he he he... tukar link baru ek.. era pun ade tukar link baru ari tu,, tapi,, orang yang telah follow blog era tak leh nak tahu apa yang blog era buat,, so, bagi mengatasi masalah nie, baiklah era guna link yang lama,, senang sikit.. :)

Pendamba Mawar said...

kena refollow balik la kan?

kena la nak baca cita eva...:P

senang sikit nak hafal nama blog ni.ekeke

Eva DaNiaL said...

wahhh thnx guyz ,, ^_^

justcallmeanis said...

patut laa cari tak jumpa :D

kecohabes said...

wah2..nama baru..hehe~!

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

kim heeruul said...

gua pon tringin gak nk tuka link..tp gua takut nnti org yg dh follow tetibe tak knal lak..

Phat said...

tp tuan nya x tuka kan ? hehe

Pojiekyra said...

hehehe lainkli tuka trus post kt fb taw :) cian kyra huhuuhu

eka_sempoiz97 said...

comel lha dy . >_<

Fafa.sen said...

Hi . Salam kenal owner ^^ . I blogwalking disini =)