♥ that's my cikarO ♥

Monday, 7 November 2011

Eeeiiuuuu..!! Gigi berkarat ?!! (#_#)

gambar sekadar hiasan ,, acecehh !
helo helo guyz ,, harap harap u all good good okeyh ? haha .. opkoz u all windu eva an ..? tambah tambah lagi eva da lame sangat ta hupdate blog nih ,, well ... my life is kinda busy lol .. perghh .. ^_^ .... 
guyz ,, eva dikejutkan ngan panggilan seorang gurlfren eva petang tadi ,, dye ngadu yang Boyfie dye teramat larh hensem ,, tapi ade sesuatu yang mengganggu mate my gurl nih bile dye dating ngan Boyfie dye yang hensem uh ,, ape dye ??? opkoz larhhh ..... Gigi berkarat !!
cam ner leyh berkarat ,, ta laen ta bukan .. malas gosok gigi larh !!! Hahahahaha [ gelak jahat ] ~_~
haaa tapi punca laen ialah jarang gosok gigi lepas makan ,, bangun tidur ,, sebelum tidur ,,, paling ketara bagi mereka yang kaum2 adam yang sangat mencintai Cik Rokok ...... Cik Rokok memang sedap di puhh puhh puhhh asapnyerr ... [ puhh = bunyik asap! haha ] ... tapi !!! haruslah rajin gosok gigi .... 
derr ..... lau muke cun tapi gigi berkarat ,, ase cam ta complete gak an .... same rr laki pom ... muke handsome macam brad pit ,, tom cruise tapi gigi berkarat ta gune gak an .....? then sini ade petua .....
Amek sebijik buah pinang tua dan keringkannya .... bile pinang tu dah kering ,, kacipkan halus ...then bakar isi pinang yang u all kacip halus tadi uhh sampai hangus....then guna pinang hangus tadi tu untuk gosok gigi selama 4X sehari sampai la gigi jadi puteh balik........
okhaiiii ,, selamat mencuba try test !! hehe ..... ^_^

9 comments:

Razil Tahir said...

pergi la scalling...
Scalling dengan I free taw...
tp tunggu I tahun 3 la.. hahaha XD

Eva DaNiaL said...

wahh Razil ,, u bidang tu ker ? doktor gigi ea ??

NANA said...

ouch!! karat??ni mesti gigi besi ni hikhikhik

Eva DaNiaL said...

nana > tu la kan .. haha .. len kali pakai emas ,, haha

Eva DaNiaL said...

haha ,, haa ,,, gigi silver lah ... O_o

konde said...

hahaha gigi emas macam penyanyi Rapper

Kamu Blogger...? Yuk Join Event For Blogger: Free Samsung Galaxy Ace & RM1000

Lady Jaja said...

nk kawen ngn doktor gigi lah! leh dpt gigi yg cantik n treatment free... hehehe...

Eva DaNiaL said...

Haa crikn Eva sowg ye lady J ,, ^_^

Pendamba Mawar said...

hehe btul tu..setuju