♥ that's my cikarO ♥

Wednesday, 31 July 2013

♥ nakal nyee dye ? ♥

nakalnyeee dye ! gerrammm sangat taw ... tak boleyh duduk and tak senang duduk punyerr lah .. eiiii .... haa pe mende yang nakal ?? Asih Aaron nih la .... tak nak di baringkan ... nak di dukung je memanjang ... adoii ... pening mummy daddy dye ... paling pening mummy dye lahhh ... pening-pening pun mummy dye dukung jugak kerana tak sanggup tengok dye merengek comell ..... hoho ... tapi sebabkan eva kekadang kene tolong mother in law eva masak ( walaupun sebenarnye eva sangat-sangat jarang kat dapur .. =P ) so .. terpakse laaa bagi je Aish kat sape-sape lam umah tu .. sudahnye paman- paman nyerr lah ( paman in jawa is pakcikk merangkap adik ipar eva ) yang jadik mangsa mendukung beliau yang kecik tapi berat nyeee tak nak ngalah kauuuu ... (~_~)
haaa tengok lahh tuu ... di letakkan belakang kepala uncle dye sambil tengok tv... tak senonohh kauu .. penat uncle dye mengeraskan diri tak nak bagi dye jatuh ... hahahahaha ... alahaiii anak mummy ..
time sahur .. Aish pun sibuk nak bersahur ... lepas sahur mule lahhhh nak tydo .. pastu mulelaaa perangai meragam manje dye plus ngade2 comell dye tuh ... mintak dukung lah .. mintak didodoikan lah ,,, sudahnyeee daddy dye letak belakang kepale cenggitu ... marahkan kehendak dye tak diikut agaknye ... di baham nyee kepala daddy dye .. hahaha ... ape rase nak ?? ade rase susu ke ?? adoiiiii .... 
this time .. daddy dye bawak Aish gi jenjalan pepetang sabtu ritu ... saje spend time ngan mummy and Aish ... hehe .. Aish kalau bab2 keluar nih memang suke sangat ... senyum dye sampai ke telinge .. yang best nye bile keluar je .. dye tak pernah buat perangai ... baiknye lahaiiiii ... lepas tu jenis ramah ... suke sangat senyum and sengih dye yang comelll di mata and hati mummy .. aduhhh ... cair tengok anak teruna mummy sorang nih senyum .. sejok hati woooo ... ^_^
                            

4 comments:

Aku Penghibur said...

aloo comelnya baby tu :)

Zaza said...

weeee....comel lah baby tu...sweet =)

Ara Afiq said...

isk comelnyaaa. geram rasa nk cubit.. hehe

Yasmin Aris said...

Putehnyeeee. comel sgt!!