♥ that's my cikarO ♥

Wednesday, 17 July 2013

♥Aish AarOn Life JOurney selama 6 bulan♥

 heyyy guyzzz,, eva rase since eva bersalin end of january ritu sampai sekarang .. eva masih belum berkongsi life or share pictures Aish Aaron .. satu- satunya anak lelaki eva yang pertama ... hehe .. 
pengalaman bersalin ???? haaaa jangan tanye laaaa .... nak tawu rase sendiri .... but eva pretty sure for every first mummy akan rase ... 'Ya Allah .... sakitnye lahaiii bersalin tapi ... nikmat melahirkan tuh melebihi rase sakit tersebut ... hebat kuasa Allah kan .. lagipun itulah lambang kasih sayang dengan hubby tersayang ... kan kan kan .... mummy dOakan semoga Aish Aaron akan menjadi anak yang soleh .. yang taat pada Allah dan Rasul ,, pada agama .. pada mummy and daddy ... love u son .... ^_^
gambar nih 2 hari selepas Aish dilahirkan ^_^
welcome to the world son ...

waktu nih Aish kene amek darah .. disebabkan urat darah beby sangat halus .. so doktor tak dapat amek darah kat tangan .. di try pulakk kat kaki .. mummy dengar Aish jerit nangis waktu dowang cucuk ... air mata mummy nitis .. x sampai hati dengar anak mummy yg x sampai 4 hari merasa kesakitan .. baru terase .. ouhhh inilah naluri keibuan yang automatik tak tahan dengar tangisan kesakitan anaknya .. fuhhhhh ... ujian pertama mummy ....
waktu nih .. Aish dah 2 minggu lebih .. mummy letak Aish kat tengah2 .. sedar2 Aish dah ngereng sendiri ke tepi ..adoiii mummy pun tak tawu camne Iash boleh gerak cam tu ...
Aish waktu nih ... asyik tidoooo je keje dye .. hehe .... 
ni kali pertama Aish demam .. huhu ... nasib baik Aish x banyak ragam .. thnks syg ... 
haha .. Aish tidur mimpi ape ntah sampai gelak2 .. terkejut mummy waktu pangku Aish tidooo ..
lena nyeee anak mummy nih tydo .. waktu nih Aish dah 3 bulan ...
mule2 dulu daddy dah cukurkan Aish then now mummy botakkan Aish lagi .. plus lagi licin ..
 haha .. bulat terus anak mummy nih ... 

 

 

waktu nih Aish dah 5 bulan lebih .. daddy bawak Aish mandi pool .. bukan main suke lagi Aish .. bile mummy amek keluar dari air .. terus rengek2 ... haha ... jangan banyak main air ... ~_~
Aish tidooo then mimpi sedeyh agaknye tibe2 merengek sedeyh sendiri .. haha .. wat mummy gelak je .. kelakar muke sedeyh Aishh plus cOmell !! heeee ...
tengok ... mummy saje cakap kat daddy muke Aish cantik pakai tudung .. then daddy pakaikan Aish tudung then suruh mummy snap picture .. haaaaaaaaaaa ... macam pompuan kan ?? wish ur sister nanti muke double cute than this ..
heeeee ..
so ....... inilah pictures life journey of Aish Aaron ... actually banyak sangat pictures Aish sampai mummy tak tahu nak masukkan yang mane .. heee ...anyway ... mummy doakan Aish Aaron berjaya dunia akhirat dengan jayanye .. sihat tubuh badan .. cerdik pintar ... rajin .. sopan santun ... sume lah yang baik2 .. heee ... yg paling penting semoga jadi permata hati yang soleh untuk mummy and daddy .. muahh muahh !! love u sOn . heeeeeeee ... ^_^ ( sorry for using bahasa rojak #_# )

3 comments:

khai nuar said...

cute sgt...

izaa johari said...

so cute!

Lady Jaja said...

So sweeeeet.... geram nengok nyer... encem plak tu... hihihihi....