♥ that's my cikarO ♥

Wednesday, 12 June 2013

Sengal nye ??

haipppp all ,, kepenatan di waktu kerje terlebih terserlah menjelang petang ,, terase badan tu penat sangat-sangat ... tetibe terase macam nak sangat waktu cepat berjalan biar cepat habis waktu kerje ... ( padahal .. tiap hari and tiap mase nak cepat jerr mase tu berlalu bile tengah kerje ,, betul tak .. tapiiii bile time jenjalan lak ,, bukan main lagi nak mase tu berjalan dengan lambat ... kan kan kan ....)
oke larhh ,, petang-petang cenggini jum kite dengar cerita mummy eva terpikir sensorang tadi .... cenggini citer dye ,,

gadis comell A : wehhhh ,, comellnye anak kau !
gadis comell B : heheeee tengok mummy larhhh ... hohoho
gadis comell A : bile kau nikah ? tak bagi tawu aku pon ? (sambil moncongkan molot beliau)
gadis comell B : alaaa dua tahun lepas .. haaa tadi kau cakap nak bagi tawu aku something .. ape dia ?
gadis comell A : haaa ... aku dah pregnant !! weeeeeeee !!
gadis comell B : wahhhhhhhhh !!! congrat !!! ( double triple excited larh kan) tapi bile kau nikah ??
gadis comell A : ehhh aku tak nikah lagi ,, tunang je baru ... ( dengan selambe sengalnyeeee )
gadis comell B : erkkkk ??? (#_#)

haaaaa inilah cerita sengal yang eva terpikir dan terus tergelak sensorang .... sengal jugak otak mummy eva nih terpikir mende2 sengal cenggini ... so saje lah nak share ngan u all .. like or komen if u all suke ,,

3 comments:

Lady Jaja said...

pulak... cenggitu eh... ^__^

az zahra said...

haha ,

Venica nick said...

hahahha...selambanya dia..