♥ that's my cikarO ♥

Monday, 10 June 2013

♥Menjelma Kembali? Apekah♥

haaaa tertanye-tanye tak ape yang menjelmanye tuuu ?  haaa ... tu lahhh ,, eva pun tertanye-tanye jugak nih ,, rupe -rupenye ... saye larhhh yang nak menjelma setelah sekian lama mendiamkan diri nih haaa ... last entry november 2012 ,, haaaa lame kan ... berbulan jugak lah rase nye ..
ape ?? macam chipsmore ? kejap ade kejap tak de ?,, biase lah ... sebelum ni eva busy dengan aktiviti tak rasminye ,, if tak busy pun buat-buatlah membusy kan diri ,, sekarang dah ade hubby plus ade beby boy yang sangat comell comell ikut mummy dye tu opkoz ,, perasan tak nak ngalah ,, awak tu dah jadik mak budak dah oii,, tapi sekarang busy nye tak nak ngalah ,, betul-betul busy ... haaa hamek kau mummy eva ,, bukan senang nak pikul tanggungjawab mummy nih ,, so bertambah-tambah lagilah busy sampai tak sempat nak mandi ,makan ,minum kadang2 .. oops ! haaa caye la tu .. huh ,, caye aje u all nih ,, sempat okeyh ! ... (~_~) but u all must believe in one thing ,, once u all dah jadi mummy ,, perghhhhhh ... nikmatnye Allah jelah yang tahu .. plus baby tuh ikut muke u all yang comell miutt tuh .. huh berkipas bangga tak cukup tangan kejap larh kan ... mummy eva nih muncul tenggelam timbul tak tentu pasal nih atas sebab rindu nak menaip and mengomen-ngomen dengan budak-budak blog nih ,, macam lerr they all rindu kat ko mummy eva oiii ~
terase macam mule-mule berblog dulu nak kena promot balik ,, eva kehilangan kaki-kaki blog yang ajin menyinggah di blog cute zone nih ,, cute ke ?? ketuk dahi picit lah pipi ..
baby boy eva dah nak masuk 5 bulan hujung bulan nih ,, pejam celik pejam celik je ase ,, cepat dah besar ,, sekarang tengah belajar nak mengolek tengkurap terlangkup tertonggeng terpusing terbalik kauuuuu ,, hahaha ,, xde larhh ,, baru nak belajar meniarap agaknye ,, then lagi satu ,, u all boleh lah dengan rasmi nye panggil eva ... mummy eva !! welcome to the club mummy ,, arghhh sukenyee aku habaq hanggg ~

p/s : u all nak ker tengok pictures baby eva ? O_o