♥ that's my cikarO ♥

Saturday, 13 August 2011

♥ Ape FunctiOn FolLower Ramai tapi ..?? ♥

haaaaaa ... Eva nih na kate rajin tak la rajin sangat .. tapi ade mase Eva memang suke gak ber blogwalking nih .. usha-usha blog kawan2 ... adik2 .. akak2 .. abang2 .. pakwe2 .. 
[ makk .. ramai kerr? haha ] ... admire2 kerr .. an an ... ^__^
so pe yang Eva perhatikan ...... kebanyakan kite teramat lah sukeeee gilerr untuk mengejar follower ... 
[ Eva pom same gak tapi haruslahh bertempat ] ...... 
then mengejar follower itu bagus bahkan baek untuk traffic u all .. anyway ...... ramai follower tapiii .........
tak banyak comments yang dapat di kutip dari entry pom macam tak bestt jugak an ?? whyy ?? maybe coz entry tak menarik lagi tak bestt kerr .. 
or ape yang di postkan itu biase2 saje .. soo maybe ini faktor komen2 tersebut tak banyak kowt ......... Eva terase macam
 ' ape gune follower ramai tapi none yang komen2 dan tade feedback dari entry yang di post ..........?'  letih jewp naip panjang2 an ? macam pe jewp an ?
tapi memang ade sseetengah orang yang ....... beliau memang ta pandai na mengayat ,, ta pandai na mengarang ... so tak leyh na salahkan beliau .. tapi ta salah jugak kan lau kite berusaha lebih ..?
Eva teramat la sangat nak karya penulisan Eva lebih berseni dan mampu membuatkan owang tersenyum .. paling kurang pun ade komen walaupun ia komen teguran ... wut wutt ^__^ .............
yang selalu mengomen setia blog Eva lakk :-
 misz Lady J
thanks guyz ... hope sangat2 Eva bukan setakat ramai follower tapi nak jugak ramai yang terhibur bahkan suke dengan tiap entry karya nukilan hasil kraf tangan yang Eva post .. 
[ perghhh .. belit2 kowt ] ... #__#

36 comments:

nuruashia ♥ said...

betul3..bukan semua org reti nk menulis..:) suke laa blog kamu ni dear =)
keep blogging yea?

CIK FERRA AWW said...

conclusion, jangan ikot kosep i follow u, u follow back

Eva DaNiaL said...

nuruashia cute > btul2 .. suke blog shia juge ^__^ ....
ferra > haa yg tu pom betul jgk .. aw aww ^__^

Nur Hamizzah said...

agree. ramai follower tapi tak de orang bace entry pun tak gune jugak kan. hahaha

Che Deen™ said...

haha.. agree with you, tapi benda2 macam nie biasa terjadi kat orang yang baru nak buat blog.. bila selalu amalkan benda camni, lama2 jadi muak jugak kn.. anyway, this post is nice :)

'rudy Tensai' said...

great... konsep folo mem folo ni sbgai kick start je...

lepas tu da dpt folower bt la blog waking... g komen entry org yg kita folo... baru la konsep "i folo u, u folo me back" tu jadik betul...

kaizen said...

maybe dia just buat entry tok diri sendiri bace... hehehe

*kadang2 malas nk pikir sgt laa...

mOhD hAfiz said...

stju.. :)

Oppa Kudin Nz said...

a'ah..lau ramai2 follower buat ape kn..
yg komen lak sejemput je..
x best r gituu..

Eva DaNiaL said...

hamizzah > tu la an .. tawu taperr .. haha ...

che deen > yups ... thnx cz supporting me ^_^

rudy > yups .. mayb its for starting .. hehe .. keep it up !!

Atiqah Wadiah said...

eva chumel.mata boolat..kita tukar mata boleh syg??hehe :)

Eva DaNiaL said...

kaizen > haha .. nth la .. yele kowt .. hehe

hafiz > thnx for supporting me .. ^__^

oppa kudin > yups .. btul2 .. komen2 la an ^__^

Zme Ahmad Shahruddin said...

betul tu apa guna followers beribu-raban tapi satu entri pun susah nak komen. yang penting biarlah followers tu setia membaca apa saja yang dibebelkan kita. kan? :D

jemput singgah http://azmeerahmadshahruddin.blogspot.com/2011/08/blogging-bukan-sekadar-mengejar.html

Eva DaNiaL said...

atiqah > namO laa cabOt mate eva .. wuwu T__T ....

ZME > tu la ann .. hehe .. oke .. nnty eva g lawat ye ^__^

Diana @ bilakukatacinta said...

saya tak pandai berkata2 ..apetah lg nak berseni semata2 nak menarik perhatian org utk membaca..huhu..saya hanya tahu menulis ape yg sy nampak..buat...dan dengar...

slm ramadhan

Lady Jaja said...

yup, yh penting bukan kuantiti tapi kualiti. lebih seronok walaupun kite ade hanya 1 follower, tapi jadi kwn yg setia. tu lg berharga.. =)

Eva DaNiaL said...

diana > taperr ... yg pnting jd dri sendiri ryte ? hehe

Lady J > laju jewp dye ... hehe .. tawu ke eva de tag ur name ?

Eva DaNiaL said...

diana > taperr ... yg pnting jd dri sendiri ryte ? hehe

Lady J > laju jewp dye ... hehe .. tawu ke eva de tag ur name ?

ally_aqua88 said...

wuut..wuutt..u ngata i ek?? yg x pndai mengayat 2..haha..

aimie amalina said...

weee
x pe..yg pntg hapy blogging!

ai..dah follow nih =)

Eva DaNiaL said...

ally > wahhh mne de lerr ...

aimie ... okhaii ... thnx dear ^_^

'mitchie' yusoff said...

betul tu ...
nice blog eva ...

Eva DaNiaL said...

mitchie > thnx yOuu .. ^_^

DibaHadzim said...

betul tuh . sangat sokong . kalau ramai follower tapi takde yang sudi nak comment buat ape kan ? bia tak ramai . janjy ade yang sudi comment .tuh pon dah cukup baek kan ? sedih blog diba xdr orang yang sudi comment lagi . :|

Eva DaNiaL said...

alaaa diba ... nnty wat entry if eva free ... eva komen2 keyh yunk ?

syura shii said...

betul tu, setakat follower bergunung, tapi entri yg kite post owg tak bace& tak hargai, baek takyah ade follower je:)

urzain hussain said...

towl tuh cik eva danial..

(^^,)

Qama Rina said...

betul-2 sokong sesgt...
follower rmai gler-2 tp xd yg komen....penat jek taip...
tp x pe la kite troskn minat blogging kite ny...

^^

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

aha ^^ i just imagine one day ada org selongkar post2 lama saya,


so setiap kali saya post entry, saya post dgn sepenuh hati walaupun time tu blog saya takde reader :3

DaToK jUniOr said...

SANGAT SETUJU! hahaha! (terasa ade gak) hahaha!

Eva DaNiaL said...

harap2 .. folower bkn stkat folower .. komen2 la jugak .. if eva lupe komen .. egt2 an eva keyh .. ^__^

Akmal Hadi said...

tumpang komen jugak...nk memeriahkan blog eva yg dah meriah nih..hehe

RuSyDi said...

setuju..follower beribu tp yg comment x samapi 10%..

Eva DaNiaL said...

akmal > ishkk taperr .. salu2 la nyebokk kt blog eva nih .. ajin2 la komen .. wut wutt

rusydi > haaa btol2 .. susa tul owg na komen an ..? tkanan gk kdg2 ..

~ i'm lonLy ~ said...

hurmmmm..ny msti saya sala satu drpd yg mcm eva ckp2 kn.. maklumlah saya ny buta it :'( hik.... ~~

0nenanina Vanilla said...

hoho~~ na paling malas k komen klu entri dy balik2 bab cinta ngn si polan.. memang blog dy pasal cinta je.. sekali sekala kenala selang dengan info..bru menarik perhatian