♥ that's my cikarO ♥

Monday, 12 March 2012

♥Wahhh Hadiah FREE !!♥

wut wutt !! heee ~ mOwnink all !! [ even skunk da terang2 pukul 2.36petang ] haha ,, oke ,, bertarikhkan 10 and 11 mac 2012 ritu ade satu seminar yang berlangsung kat Dewan Canselor Universiti Malaya ,, gagah bertemakan " Konvensyen Keusahawanan & Perniagaan (u-niaga) ,, pengarah nyerr Encik Junaidi ,, dan penolongnyer Encik Nasrul ,,
tiket rm8 utk satu tiket ,, tapi yg bestnyerr setiap 1 tiket dapat 1 sachet Live Extra ,, difahamkan Live Extra itu untuk jantung dan sangat bagus kesannnyerr daripada pengambilan yg berterusan ,, Live Extra nih dapat Pemenang Anugerah NOBEL, iaitu Nitrik Oksida (NO) utk memastikan saluran darah mudah lentur dan anjal serta melancarkan perjalanan darah yg sihat ,, woowww !! dalam Malaysia nih ,, pusat perubatan yg menggunakan Live Extra tu hanya di IJN [ Institut Jantung Negara ] ,, di IJN ,, mereka menjual 1 sachet Live Extra dengan harga rm200 lebih ,, tapi dengan mengikuti seminar ,, Eva dpt free babe !! ,, ^_^
maklumat yg di sampaikan sangat memberangsangkan ,, banyak sangat tips2 yg boleh eva amek dari majlis seminar tersebut ,, hehe ,, rugi ooo sape tak pergi ,, ^_^
Ini adalah MCCM Seng Yoke Yin ,, Beliau merupakan jutawan yang ke-5 daripada 80 orang jutawan Elken ,, sepanjang Eva join program dengan company Elken ,, inilah kali pertama Eva dengar beliau memberi ucapan atas stage ,, sangat2 hebat insan nih ,, jujur cakap ,, beliau adalah idola Eva dlm Elken ,,
yg berbaju blazer merah tu Miss Latifah ,, beliau lah yg ajak Eva join seminar yg bersemangat nih ,, gades2 comell sebelah beliau tuh budak2 UIA ,, weee ~
yg sebelah Eva nih budak nursing PPUM ( Pusat Perubatan Universiti Malaya ) ,, comell kan beliau ,, eva duk sebelah utk tumpang comell beliau ,, heee ~
they all yg comell2 nih sume dari UIA ,, tengah dengar insan hebat Alang ( lelaki berbaju kot hitam ) dan Ustazah Su ( berblazer Merah ) menyampaikan motivasi dan info ,, macam mane student pun boleh ade bsness sendiri ,, luar biasa ,, ^_^
Beliau nih Miss Latifah ,, work as Nurse at PPUM ( Pusat Perubatan Universiti Malaya ) ,, at the same time , dye jugak working as wellness and beauty consultant ,, like me !! Eva skrg keje as Wellness and Beauty consultant jgk ,, bezanyerr ,, Eva full time ,, ^_^


















haaa ,, nilah Eva yg xbape comell nih ,, hoho ,, anyway ...... difahamkan nanti akan menyusul program lain pada tarikh 25 Mac 2012 di Diamond Hall Elken ,, tiket rm8 then dpt produk 1 Kington Isotonik ,, 
inilah rupa kington isotonik tuh ,, kington nie adalah air laut yang diambil daripada pusaran air laut ,, dan mengandungi 83 elemen bio-ketersediaan ,, satu2 nyerr air yg mengandungi kandungan mineral yg sangat tinggi ,, harga utk 1 kotak ade 30A nih RM307 ,, wahhh sangat mahal tetapi khasiat ia lagiii mahal ,, ^_^
so , if sape2 berminat na join program utk 25 Mac nih ,, boleyh la text eva ,, na tawu apekah program nyerr ,,, kena contact eva lah ,, haha .. nanti eva story la kt u all ,, grab the ticket while it still available !!!

7 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

duadua comel jer :)))

Ima Salsuzaima said...

best!! ima pon ahli elken gak..baru2 je join..:)

Eva DaNiaL said...

cik Zack pOm comell ,,
wahh cik ima ,, same2 jutawan yerr ^_^

cik Atiera said...

bulan 4 nti pown ada.. kat KL =D
join tak? haha

Princess Yanti said...

hye eva..PY singgah n follow sini...jempot singgah n follow blog PY ek!

Chenta Hati said...

cehhh...si ipah tuh jugak ko kenal ye lia??keciknye donia neh..ahaha :D

eDY said...

lame xsinggah blog comel..